Az STP-ről

Az StP cég története tisztán tükrözi az elmúlt 30 év változásait a világban: A Szovjetunió idején az itt dolgozó emberek a tengeralattjárókhoz gyártottak zajcsillapító és akusztikai anyagokat. A tökéletes termékre való igény (katonai szinten) állt a munka középpontjában és mára szerves részét képezi az StP kultúrának.

Az StP, mint magáncég, 1996-an lett megalkotva, és azóta is zajcsillapító és zajvédő anyagok gyártásával foglalkozik kifejezetten autós alkalmazásokhoz. Ma az StP 5 gyárral, több mint 1000 alkalmazottal, tudományos kutatólaborral, kémiai osztállyal és akusztikai laboratóriummal rendelkezik, és a legújabb technológiát és gépeket alkalmazzák, hogy megfeleljekenek a piaci követelményeknek. Minden StP kutatás és gyártás Ivanovo-ban található, Oroszországban. Jelenlegi kereskedői hálózatuk több mint 40 országot foglal magában világszerte és rohamosan növekszik..

A legjobb minőséget elszántan keresve a cég számos elismerést kapott. Az StP nem csak a végtermék minőségét tartja szem előtt, de maga a gyártói folyamat, gépek is a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg.

Jelenleg az StP partnere számos autógyártó cégnek: Ford, Fiat, GAZ, AutoVaz, csak hogy néhányat említsünk. Ezek a partnerek már az alapszintű zajvédelemnél is StP termékeket használnak a gyártás során.Hiszünk a fejlődésben és a versenyben, ezért is vagyunk elkötelezettjei számos mobil audio versenynek – és büszke szponzarai az EMMA-nak és az IASCA-nak.


Hifi Station kft. - www.stp-hungary.hu - Minden jog fenntartva!